Maak kennis met de Schoolexamenbank: vraag een proefaccount aan

Sinds juni 2017 is de Schoolexamenbank vmbo beschikbaar. Nu nog voor een klein aantal keuzevakken, maar dat worden er de komende tijd snel meer. Met behulp van ‘Schoolexamenbank vmbo’ kunt u schoolexamens samen stellen van PTA tot en met beoordeling. U kunt complete schoolexamens ‘uit de bank halen’, maar ook met behulp van afzonderlijke toetsitems uw eigen schoolexamen samenstellen, zodat het SE precies past bij het onderwijs dat u gegeven heeft.

Om kennis te maken met de Schoolexamenbank vmbo en de mogelijkheden die de bank u biedt, kunt u een gratis proefaccount aanvragen waarmee u een week lang de bank kunt verkennen. Dit account kunt u aanvragen via: schoolexamenbank@platformsvmbo.nl. Vermeld duidelijk op welke school u werkt en doe de aanvraag met uw e-mailaccount van school.