CSPE enquête

Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar een CSPE enquête gehouden. In deze enquête kunt u uw mening geven over de profiel CSPE's 2018. In 2018 doen voor het eerst veel leerlingen CSPE over een profiel in een rode of blauwe variant, aanleiding om ook de enquête aan te passen. De enquête is eenvoudig in te vullen, maar we vragen u wel één vragenlijst per leerweg (en per profiel) in te vullen. De resultaten van de enquête worden meegenomen in het bepalen van de N-term én bij de samenstelling van de CSPE's voor komende jaren. 

Wilt u uw mening mee laten tellen bij het vaststellen van de N-term dan moet u de enquête uiterlijk 29 mei invullen. Invullen is mogelijk tot 15 juni. 

U hoeft niet te wachten met het invullen van de enquête tot al uw leerlingen examen hebben gedaan, u kunt de enquête ook invullen als een deel van uw leerlingen klaar is met het examen. Uiteraard stellen we het erg op prijs als u uw collega’s informeert over de enquête en hen vraagt deze in te vullen. We wensen u en uw examenkandidaten heel veel succes.