Denk mee met Curriculum.nu

Rond de jaarwisseling zijn 9 ontwikkelgroepen van start gegaan in het kader van Curriculum.nu. Voor 9 leergebieden ontwikkelen deze groepen voorstellen voor de inhoud van het curriculum vanaf de basisschool tot en met het examenjaar voor het voortgezet onderwijs. In de ontwikkelgroepen zitten leerkrachten/docenten van alle vormen van primair en voortgezet onderwijs. 

Denkt u met ons mee?

​Vanuit het vmbo denken we graag mee met de ontwikkelgroepen tijdens zogenaamde reflectie-bijeenkomsten. De reflectiegroepen komen nog twee keer bijeen rond de zomervakantie en in de tweede helft van 2018. Denkt u met ons mee? Meld u dan aan voor de reflectie-bijeenkomsten. Zodra een datum bekend is wordt u hierover geïnformeerd. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@nieuwvmbo.nl.

​In april zijn de eerste producten van de ontwikkelgroepen verschenen: de conceptvisies op het leergebied. SPV heeft op deze conceptvisies gereageerd door middel van een brief.


​Meer informatie over curriculum.nu kunt u vinden op de website.