Praktijkgerichte component in nieuwe leerweg GL/TL: praat mee!

In november/december organiseren het Platform TL, de VO-raad, SPV en SLO vier kleinschalige conferenties waarin de nieuwe leerweg GL/TL centraal staat. Deze conferenties zijn bedoeld voor school- en teamleiders werkzaam in de GL en/of TL (bovenbouw vmbo).

In opdracht van OCW buigen de genoemde organisaties zich over de vraag hoe een praktische component in de nieuwe leerweg vorm moet krijgen. In het kader van de advisering aan OCW willen we hierover graag uw mening horen. Tijdens de conferenties krijgt u volop de gelegenheid uw ideeën over een praktische component te delen met collega’s en bij te dragen aan een door het veld gedragen advies aan OCW.
De conferenties worden op vier plaatsen in Nederland gehouden, er is elke keer plaats voor maximaal 100 mensen.

De bijeenkomsten worden gehouden op:
Donderdag 22 november 2018: BCN Eindhoven
Dinsdag 27 november 2018: Nieuwe Buitensociëteit Zwolle
Donderdag 29-11-2018: BCN Rotterdam/Capelle ad IJssel
Dinsdag 4-12-2018: Reehorst Ede

Meld u aan via het aanmeldformulier