Gesprekken over ''Kwaliteit van het onderwijs''

Het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van onderwijs is één van de belangrijkste taken van het ministerie. Het is moeilijk deze taak goed uit te voeren wanneer ‘goed onderwijs’ voor iedereen iets anders betekent. Om te werken aan een gedeeld beeld van kwaliteit gaat OCW daarom graag met u in gesprek over wat volgens u een ‘goede school’ is, wat daar goed gaat en waarom, en hoe je dit ziet aan de leerlingen die er vandaan komen.

Dit is uw kans om te laten weten wat u verstaat onder kwaliteit en goed onderwijs. Schrijf u dus nu in!

U kunt zich aanmelden voor één van de gespreksrondes op maandag 17 juni (Amersfoort, Eenhoorn Meetingcenter) of woensdag 26 juni (Den Haag, Ministerie van OCW):

Na inschrijving volgt verdere informatie en een routebeschrijving.