Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

09 - 05 - 2023

4e Landelijke conferentie vso – pro – (v)mbo

De 4e landelijke conferentie vso – pro – (v)mbo “Met elkaar aan de slag!”, georganiseerd door Actis Seminars, wordt gehouden op woensdag 20 september 2023 in het Hart van Holland te Nijkerk.

Meten is vergelijken. En vergelijken is heel lastig als het om de diverse groep leerlingen en studenten gaat op het praktijkonderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en de entreeopleidingen in het mbo. U wilt deze jongeren immers kansen bieden, dus moet u hun kennis en vaardigheid ook meten voor hun diploma. Tegelijkertijd wilt u ze ook negatieve onderwijservaringen besparen. Kan dat tegelijkertijd? Bovendien: is het meten van de prestaties en kwaliteit van uw onderwijs überhaupt wel nodig? Wat levert dat op? Over dat thema gaat deze 4e landelijke conferentie voor pro, vso en (v)mbo-scholen.

Meer informatie

Inschrijven

De toegangsprijs voor deelname aan deze conferentie is vastgesteld op € 349,- excl. BTW voor de gehele dag. Dit is inclusief al het conferentiemateriaal en consumpties waaronder een luxe lunch en de uitgebreide netwerkborrel. Wacht niet te lang met inschrijven, want vol = vol!

Meld u aan!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT