Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

28 - 03 - 2021

Aantrekkelijk aanbod webinars: maak uw keuze!

De komende maanden worden er vier interessante webinars georganiseerd over formatief evalueren, ‘PTA/OER’ en de nieuwe leerweg. Vergeet niet in te schrijven voor dit aantrekkelijke aanbod. Deelname is gratis.

7 april: aan de slag met formatief evalueren

Op 7 april neemt Judith Gulikers u mee in de cyclus van formatief evalueren. Met concrete voorbeelden, ook van vmbo docenten beroepsgericht uit het leernetwerk formatief evalueren, geeft ze beelden bij hoe u in uw klas met uw leerlingen formatief evalueren kunt aanpakken.

Aanmelden webinar

12 april: webinar over ‘PTA/OER’

Samen met het ministerie van OCW is de handreiking ‘PTA/OER’ ontwikkeld die samenwerkingsverbanden kunnen gebruiken om hun doorlopende leerroute vorm te geven. Wilma Bredewold (toetsdeskundige vmbo) en Nelleke Lafeber (toetsdeskundige MBO) geven  een toelichting bij deze handreiking.

Aanmelden webinar

14 april: laatste ontwikkelingen nieuwe leerweg

Op 14 april praat Susan van den Heuvel van het ministerie van OCW u bij over de laatste ontwikkelingen van de nieuwe leerweg en stellen we u in de gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden webinar

17 juni: concept examenprogramma’s nieuwe leerweg

Deskundigen van SLO geven een toelichting bij de concept examenprogramma’s voor de nieuwe leerweg. In zes webinars worden de concept examenprogramma’s toegelicht, waarbij vooral aandacht zal zijn voor het idee achter de examenprogramma’s.

Aanmelden webinar

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT