Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

25 - 03 - 2022

De uitdagingen van de actualisatie van de examenprogramma’s

De actualisering van examenprogramma’s voor avo-vakken gaat van start. SLO zoekt regelmatig docenten die hierover met hen mee willen denken. Ook organiseert SLO de komende maand een aantal webinars over de aanstaande actualisatie van de examenprogramma’s voor moderne vreemde talen, natuurwetenschappelijke vakken en maatschappijleer voor vmbo, havo en vwo. Naast maatschappelijke uitdagingen verkennen ze kansen van de actualisatie voor meer samenhang, doorlopende leerlijnen, andere inhouden van examenprogramma’s en andere manieren van toetsen.

Wetenschappers, docenten en vakexperts komen aan tafel bij presentator Cor Ottens. Een bestuurslid van het LAKS geeft commentaar. Vakexperts van SLO reflecteren met de gasten op de uitdagingen voor de actualisatie van de examenprogramma’s. U kunt zien wat er gaat gebeuren, hoe het wordt uitgevoerd en vooral waarom actualisatie van deze examenprogramma’s zo nodig is.

Meer informatie

Voor de webinars voor natuurwetenschappelijke vakken (12 april) en moderne vreemde talen (21 april) kunt u zich nog melden.
Meer informatie volgt op de website van SLO en LinkedIn.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT