Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

17 - 03 - 2020

Archief SE-bank

Materiaal schoolexamenbank beschikbaar

De schoolexamenbank vmbo is gestopt, maar gelukkig zijn alle ontwikkelde toetsitems en toetsen nog wel beschikbaar. Op twee manier kunt u dit materiaal benaderen:

  • Via het online archief van de schoolexamenbank. In het online archief staan theorietoetsen en praktijkopdrachten voor negen vmbo profielen.
    Via het online archief kunt u toetsen downloaden. De antwoordmodellen worden meegeleverd. U kunt toetsen niet meer digitaal aanpassen.
    Het online archief zal tot 2024 beschikbaar zijn.
  • Via Woots; een toetsplatform en toetsbibliotheek waarin onder andere de luistertoetsen voor de talen staan. De komende maanden importeert Woots de toetsitems die ontwikkeld zijn voor de schoolexamenbank. Zodra de toetsen beschikbaar zijn kunnen docenten deze gratis gebruiken. In Woots kunnen toetsen ook aangepast worden en Woots beschikt over meer functionaliteiten, maar voor het gebruik daarvan moet een licentie afgesloten worden.

De ontwikkelingen rond de schoolexamenbank hebben geen betrekking op Groen. Voor het profiel Groen is en blijft de Groene norm beschikbaar.

Schoolexamenbank

Op zoek naar meer informatie over de schoolexamenbank?

Kijk op de projectenpagina

Meer nieuws over schoolexaminering

Andere nieuwsberichten die interessant zijn voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

Meer nieuws
13 april - 2020
Hulpmiddelen bij het samenstellen van schoolexamens

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT