Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

12 - 09 - 2022

Project bezoekvouchers

Er is een derde ronde bezoekvouchers mogelijk gemaakt.

Dat betekent dat alle scholen met de gemengde en of de theoretische leerweg wederom de mogelijkheid krijgen om op bezoek te gaan bij een pilotschool om zodoende praktische ervaring over de organisatie en uitvoering van het praktijkgerichte programma te krijgen.

Hoe werkt het? In het project ‘bezoekvouchers legt het Platform-TL, contact tussen een niet pilotschool (die graag op bezoek wil bij een pilotschool) en een pilotschool.
Voor het voorbereiden en daadwerkelijk op bezoek gaan ontvangt iedere school die op bezoek gaat bij een van de pilotscholen € 500,-. De school waar jullie op bezoek gaan ontvangt dezelfde vergoeding. Ook voor hen zal er een voorbereiding nodig zijn en zullen mensen vrij geroosterd moeten worden om jullie te ontvangen.

Nieuw bij deze derde ronde is dat u, ook al hebt u al een keer gebruik gemaakt van de bezoekvouchers, uw school voor een tweede keer mee kan doen.
Er is nog slechts een klein deel van het subsidiebedrag beschikbaar, dus, als u mee wilt doen met dit project is het zaak niet te lang te wachten met aanmelden.

U kunt uw school tot 1 oktober aanmelden (voor een bezoek dat vóór 1 januari 2023) plaatsvindt.

Meer informatie


Meld u aan

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT