Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

05 - 12 - 2022

Bijscholingvmbo.nl gaat door!

De afgelopen jaren hebben docenten meer dan 25.000 maal een training gevolgd in het kader van Bijscholing vmbo. Heel veel docenten, onderwijsassistenten, instructeurs en hun leidinggevenden hebben een training gevolgd die ze direct in hun praktijk kunnen gebruiken. Van vrijwel alle vmbo-scholen hebben er een of meer collega’s deelgenomen aan een training.

Trainingen richten zich op de:

  • beroepsgerichte profielen en keuzevakken: nieuwe onderwerpen uit de beroepspraktijk worden uitgelegd, op een manier dat ze direct in de klas gebruikt kunnen worden;
  • de praktijkgerichte programma’s, bijvoorbeeld hoe maak je een levensechte opdracht en hoe beoordeel je die;
  • schoolexaminering: wat is een goed PTA, welke rol heeft de examencommissie?

Alle trainingen zijn ontwikkeld voor vmbo-docenten. Ze worden gegeven door mensen die zowel het vmbo als het bedrijfsleven kennen en worden met grote korting (minimaal 50%) aangeboden.

Sinds begin 2016 melden zich dagelijks gemiddeld 10 docenten aan voor een training via bijscholingvmbo.nl. Ook interesse? Bekijk het uitgebreide aanbod op www.bijscholingvmbo.nl. Nog voor de jaarwisseling worden er trainingen geplaatst die in 2023 worden gegeven.

Meld u ook aan voor de nieuwsbrief van uw profiel/profielen, zodat u op de hoogte blijft van nieuwe trainingen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT