Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

20 - 11 - 2020

Profielvak ook dit jaar afgesloten met een SE

Op basis van de uitkomsten van het onderzoek naar achterstanden én signalen uit het vmbo-veld, heeft minister Slob besloten ook in 2021 het CSPE te vervangen door SE’s. In tegenstelling tot vorig jaar wordt het CSPE dit jaar wel beschikbaar gesteld, maar is het aan scholen te bepalen wanneer welk deel van het CSPE afgenomen wordt.

De komende weken wordt uitgewerkt hoe een en ander precies vorm gaat krijgen. Examensecretarissen worden hierover door CvTE geïnformeerd. SPV informeert de docenten beroepsgerichte programma’s, in nauwe samenwerking met de afzonderlijke platforms. De informatie zal verlopen via onze website www.platformsvmbo.nl/CSPE2021. We doen ons best deze site actueel te houden en alle bekende informatie daarop te plaatsen. Ook zullen we u, net als vorig jaar, via webinars op de hoogte houden.

Via www.platformsvmbo.nl/CSPE2021 kunt u uw vragen stellen. Vragen stellen kan nu al, in overleggen met OCW en CvTE nemen we deze vragen mee, maar ze kunnen nog niet per omgaand beantwoord worden.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Aanmelden
VMBO ONDERWIJS OP MAAT