Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

13 - 03 - 2021

Examenfestival: net even anders

De afgelopen maanden hebben we u geïnformeerd over de examens 2021 en hebben we veel aandacht besteed aan wat moet en wat mag, hoe u examens vorm kunt geven, welke regels er dit jaar gelden, enz. Onderdelen die in een examenfestival ook altijd aan de orde komen. Maar een examenfestival bestaat ook uit inspirerende lezingen en workshops. Die willen we u dit jaar niet onthouden. In de maanden april, mei en juni laten Judith Gulikers, Tamara van Schilt-Mol en Dominique Sluijsmans hun licht schijnen over toetsen en beoordelen en wat we kunnen leren van (formatieve) toetsen.

Als eerste gaat Judith Gulikers op 7 april in op de cyclus van formatief evalueren. Aan de hand van concrete voorbeelden uit de vmbo-praktijk geeft ze aan hoe u in de klas formatief evalueren met uw leerlingen vorm kunt geven.

De inspiratiesessies starten elke keer op 15.00 uur.

Schrijf u in!
7 april 2021

Door Judith Gulikers, universitair hoofddocent en lerarenopleider aan de Universiteit Wageningen en expert op het gebied van formatief evalueren.

Schrijf in
19 mei 2021

Door Tamara van Schilt-Mol, lector eigentijds beoordelen en beslissen bij Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.Schrijf in

14 juni 2021

Door Dominique Sluijsmans, adviseur, onderzoeker en spreker op het gebied van toetsen en beoordelen, schrijver van het boek De toetsrevolutie.

Schrijf in

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT