Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

11 - 12 - 2020

Examens 2021

CvTE heeft in samenwerking met SPV, de VO-raad, DUO/Examenloket en Cito een brochure uitgebracht rond ‘wat moet en wat mag’ rond de examinering van de beroepsgerichte profielvakken 2021. CSPE wordt SE, maar daarbij mag het CSPE gebruikt worden! Voor niet ingewijden klinkt dit cryptisch, docenten beroepsgericht weten precies wat er bedoeld wordt. Toch leven er ook bij hen vragen.

Interactieve webinars

In samenwerking met CvTE gaan we proberen die vragen zoveel mogelijk te beantwoorden. Dat doen we in twee interactieve webinars op 15 januari 2021 en 4 februari 2021, elke keer vanaf 14.00 uur.  Aan bod komt wat moet en wat mag, de organisatie en hoe examensecretarissen maar ook docenten hun PTA moeten aanpassen. U kunt zich al voor deze webinars aanmelden en bij uw aanmelding uw vragen vermelden.  15 januari 2021 proberen we zoveel mogelijk antwoorden te geven én inventariseren we welke vragen er nog leven, 4 februari 2021 proberen we die vragen dan te beantwoorden.

Aanmelden 15 januari

Aanmelden 4 februari

Natuurlijk komen vragen en antwoorden ook op de website www.platformsvmbo.nl/cspe2021.

Inhoudelijke voorlichting CSPE

Op 2 en 3 maart 2021 van 15.00 tot 16.00 wordt er, door toetsdeskundigen van Cito, informatie gegeven over de CSPE’s 2021. Deze voorlichting kan alleen gevolgd worden door examinatoren in een profiel en komt na uitzending niet online beschikbaar.

Aanmelden 2 en 3 maart

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Aanmelden
VMBO ONDERWIJS OP MAAT