Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

16 - 01 - 2021

Meld u aan voor webinars over het gebruik van CSPE per profiel

Hoewel het CSPE een SE wordt kunnen de CSPE’s 2021 wel gebruikt worden en adviseren we dat ook te doen, al was het maar om aan het vervolgonderwijs te laten zien dat leerlingen een landelijk gevalideerd examen hebben gedaan.

Op 2 en 3 maart 2021 van 15.00 tot 16.00 wordt er, door toetsdeskundigen van Cito, informatie gegeven over de CSPE’s 2021. Op 2 maart komen de profielen D&P, Groen, HBR, M&T en Z&W aan bod. Op 3 maart de profielen BWI, E&O, MVI en PIE. Voor elk profiel vindt één keer een webinar plaats via het online platform Zoom. Deze voorlichting kan alleen gevolgd worden door examinatoren in een profiel en komt na uitzending niet online beschikbaar.

Aanmelden 2 en 3 maart

Webinar ‘Wat moet en wat mag’ op 4 februari 2021

In samenwerking met CvTE organiseert SPV een interactief webinar op 4 februari, als vervolg op het webinar van 15 januari. U kunt zich voor dit webinar  aanmelden en bij uw aanmelding uw vragen vermelden.

Aanmelden 4 februari

Natuurlijk komen vragen en antwoorden ook op de website www.platformsvmbo.nl/cspe2021.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Aanmelden
VMBO ONDERWIJS OP MAAT