Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

16 - 03 - 2023

Geslaagde editie VMBO Examenfestival 2023

Ruim 1500 mensen hebben 14 en 15 maart het VMBO Examenfestival bezocht. In dit artikel zijn de verschillende presentaties te downloaden. Een bijeenkomst waarin voorlichting en inspiratie rond het centraal- en het schoolexamen in het vmbo centraal stond. Deelnemers beoordeelden de dagen heel positief en gingen naar huis met zinvolle informatie.

Enkele reacties van de deelnemers:

  • Nuttig, waardevol en leuk. Naast het bijwonen van de workshops ook goed om collega’s, kennissen en anderen uit het vmbo-veld te ontmoeten.
  • Vooral de uitleg over het cspe was de reden dat ik hier was en deze uitleg heeft mij goed geholpen. Ook mooi om te zien hoe collega’s er naar kijken en vragen en oplossingen hebben. Volgend jaar ben ik er weer!
  • Veel informatie gehoord die nuttig was om te verwerken in de lessen en het PTA.

Op verzoek van de deelnemers zijn de presentaties te downloaden.

Bijscholing vmbo

Nog geïnteresseerd in aanvullende scholing rondom schoolexaminering? Kijk dan op www.bijscholingvmbo.nl/schoolexaminering.

Examenfestival; gratis posters!

Vmbo een goede keuze!
Beroepsonderwijs is de motor van de economie. Dat horen we vaak. (V)mbo-opgeleide mensen zijn belangrijk. Het Examenfestival werd opgesierd met posters die zijn ontwikkeld om dit tot uitdrukking te brengen. U bent vrij om afdrukken van deze posters te maken. 

Naar de posters

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT