Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

31 - 08 - 2023

Goed van start met praktijkgerichte programma’s

In samenwerking met OCW organiseert SPV op 5 en 9 oktober 2023 informatiebijeenkomsten over praktijkgerichte programma’s in respectievelijk Zwolle en Eindhoven. De informatiebijeenkomsten zijn bedoeld voor TL/mavo-scholen.

Vanaf augustus 2024 mogen alle vmbo GL en TL scholen praktijkgerichte programma’s in gaan voeren. Wij helpen u graag bij de voorbereiding van deze invoering door bijscholingsbijeenkomsten specifiek gericht op de praktijkgerichte programma’s. Tijdens de informatiebijeenkomsten informeert OCW u over de laatste stand van zaken rond de praktijkgerichte programma’s en vertellen medewerkers van SPV welk bijscholingsaanbod er voor u beschikbaar is.

Meld u aan voor deze bijeenkomst

Overweegt u in de GL praktijkgerichte programma’s in te voeren en wilt u geïnformeerd worden over de laatste stand van zaken voor deze leerweg, meld u dan via info@platformsvmbo.nl. Bij voldoende belangstelling wordt er ook voor deze groep een bijeenkomst georganiseerd.

 Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT