Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

12 - 10 - 2023

Goed van start met praktijkgerichte programma’s in de gemengde leerweg

Na twee succesvolle bijeenkomsten waarbij de invoering van praktijkgerichte programma’s in de theoretische leerweg centraal stond, organiseert Bijscholingpgp op 15 november aanstaande een bijeenkomst voor GL-scholen met medewerking van OCW.

Implementatie van een praktijkgericht programma in de GL vraagt andere beslissingen van scholen dan wanneer u het pgp in de TL in wilt voeren. Uit welke scenario’s u kunt kiezen lichten we, met medewerking van OCW toe, tijdens de bijeenkomst 15 november. Ook vertellen een paar GL-scholen, die deelnemen aan de pilot, wat het verschil is tussen een beroepsgericht en een praktijkgericht programma en waarom zij voor een praktijkgericht programma gekozen hebben.
En natuurlijk informeren we u over het bijscholingaanbod rond praktijkgerichte programma’s, want u staat er niet alleen voor!

De bijeenkomst: praktijkgerichte programma’s in de GL vindt plaats op 15 november aanstaande in het van der Valk hotel te Breukelen van 13.00 tot 16.00 uur. Er is plaats voor 60 deelnemers.

Meld u aan voor deze bijeenkomst

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT