Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

17 - 01 - 2023

Inschrijving Groenpact Impactprijs gestart

De inschrijving voor Groenpact Impactprijs is gestart! Aanmelden kan tot en met 13 februari 2023.

Groenpact versnelt het vinden van oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen binnen het groene domein. Oplossingen met impact! Studenten en leerlingen zijn vaak al tijdens hun opleiding bezig met deze oplossingen. De Groenpact Impactprijs is een prachtige kans om leerlingen, studenten en groene oplossingen in het zonnetje te zetten voor pers en publiek! De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Groenpact Manifestatie op 1 juni bij Aeres Hogeschool in Dronten.

Studenten schrijven zelf in

De Groenpact Impactprijs is er voor innovatieve projecten, onderzoeken, start-ups of mini-ondernemingen. Deze hebben op een of ander manier impact op voedsel, klimaat, biodiversiteit, kringlooplandbouw, vergroening en/of leefbaarheid. Studenten melden hun project of start-up zelf aan. Vmbo-leerlingen doen dat samen met hun docent, mentor of iemand van het bedrijf waarmee is samengewerkt. Genomineerden winnen een filmpje over hun project en er zijn vier hoofdprijzen van 2500 euro!

Inschrijven uiterlijk 13 februari

Er zijn vier categorieën: vmbo, mbo, hbo en universiteit. Alle leerlingen en studenten van Nederlandse onderwijsinstellingen kunnen meedoen. Lees hier alle voorwaarden en de beoordelingscriteria. Inschrijven kan tot en met 13 februari 2023.

Zegt het voort!

Hebben studenten van uw onderwijsinstelling aansprekende projecten gedaan? Of heeft uw bedrijf inspirerende projecten uitgevoerd met leerlingen of studenten in het Groen Onderwijs? Zegt het voort! Alle vernieuwende initiatieven (groot én klein) die laten zien hoe belangrijk groene oplossingen zijn, maken kans. Onderaan deze pagina vindt u promotiemateriaal, zoals flyers en beeldmateriaal.

Info & inschrijfformulier

English website

Vragen? Stuur een mail naar: impactprijs@groenpact.nl.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT