Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

17 - 01 - 2022

Docenten zoekt u mee? LAKS bestuur zoekt opvolgers!

Een vriendelijk verzoek om de oproep van LAKS onder de aandacht te brengen van uw leerlingen.

Word jij bestuurslid bij het LAKS?

Wil jij je een jaar lang inzetten om de belangen van de Nederlandse scholieren te behartigen? Met andere woorden: voor scholieren opkomen en aan andere partijen duidelijk maken wat scholieren vinden over een onderwerp of voorstel binnen het onderwijs. Meld je dan aan om volgend jaar bestuurslid te worden bij het LAKS!

Het LAKS komt op voor leerlingen van het vmbo en praktijkonderwijs tot en met het gymnasium. Als bestuurslid vertegenwoordig je een jaar lang allen middelbaren scholieren in de media, politiek of in gespreken met andere onderwijsorganisaties. Omdat het LAKS alle middelbare scholieren vertegenwoordigt is het ook belangrijk dat het bestuur bestaat uit een zo divers mogelijke groep leerlingen. Het is daarom van groot belang dat er een bestuurslid is die op het in het vmbo of praktijkonderwijs zit.

Meer weten over de verschillende functies binnen het bestuur of over de aanmeldprocedure? De deadline om te solliciteren voor het bestuursjaar 2022-2023 is vrijdag 28 januari 2022.

Kijk op de website van LAKS

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT