Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

18 - 06 - 2021

LAKS-monitor

De aanmeldingen voor de LAKS-monitor zijn weer begonnen! De LAKS-monitor is hét tevredenheidsonderzoek voor en door VO-scholieren. In dit tweejaarlijkse onderzoek zijn de verplichte sociale veiligheidsvragen opgenomen en de enquête die de input levert voor Scholen op de kaart wordt in de monitor afgenomen. Daarnaast worden er nog 20 LAKS-vragen gesteld waarmee de tevredenheid van leerlingen gemeten wordt. U kunt ervoor kiezen om maximaal 10 vragen aan de monitor toe te voegen tegen een kleine vergoeding.

LAKS verhoogt met dit onderzoek de leerling participatie, geeft trainingen aan leerlingenraden en laat hen zien wat er op uw school speelt. Scholen en leerlingenraden kunnen hun resultaten bijhouden en vergelijken via de resultatensite. Daarnaast levert LAKS een uitgebreid databestand aan uw school. De vragenlijst is dit jaar ingekort en makkelijker geformuleerd waardoor deze geschikt is voor elk niveau. De LAKS-monitor wordt gefinancierd door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en is daarom voor scholen gratis af te nemen. Ten slotte is de LAKS-monitor ook af te nemen via andere aanbieders.

Meer informatie op www.laks-monitor.nl

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT