Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

23 - 06 - 2022

Gezocht: Leden voor de beoordelingscommissie NRO

Deze week zijn de Calls for proposals voor het NRO onderzoeksprogramma Kennis voor onderwijs van de toekomst gepubliceerd. Dit onderzoeksprogramma is gebaseerd op de thema’s van de Kennisagenda voor het onderwijs.

Wilt u als lid van een beoordelingscommissie de binnenkomende onderzoeksaanvragen mee beoordelen? Meld u dan nu aan.
Aanmelden

Het subsidieproces

De beoordeling van de verschillende subsidieaanvragen voor onderzoek verloopt volgens een vaste procedure. Op deze pagina leest u hoe het indienen en beoordelen van een onderzoeksaanvraag in zijn werk gaat.

De beoordelingscommissie

Voor de beoordelingscommissie van deze aanvragen zoeken wij vooral mensen uit de onderwijspraktijk en het onderwijsbeleid. Zij letten speciaal op de relevantie van het onderzoek voor scholen en of het onderzoek kan bijdragen aan het verbeteren van het onderwijs.
Om het werk van de commissie te ondersteunen, organiseert het NRO bijeenkomsten waar de leden met elkaar kennismaken en nuttige tips krijgen over het commissiewerk en de toepassing van de beoordelingscriteria. Leden van een beoordelingscommissie krijgen een vergoeding voor eventuele reis- en verblijfskosten en vacatiegeld voor deelname aan een beoordelingsvergadering.

Meer weten of aanmelden?

Via dit formulier meldt u zich aan voor een beoordelingscommissie. Vermeld bij ‘overige opmerkingen’ dat uw aanmelding het onderzoeksprogramma Kennis voor onderwijs van de toekomst betreft. Wilt u eerst meer weten? Neem dan contact op via programmaraad@nro.nl of bel naar 070-344 05 14.
Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT