Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

04 - 12 - 2021

Maak werk van de Nieuwe leerweg

De nieuwe leerweg komt eraan. Pilotscholen zijn druk bezig met het uitproberen en mogelijk bijstellen van praktijkgerichte programma’s. Over een paar jaar moeten alle GL en TL/mavoscholen de nieuwe leerweg invoeren.

Om u daarbij te helpen zijn er in het kader van Bijscholingvmbo.nl cursussen ontwikkeld. Op dit moment richten die cursussen zich vooral op thema’s die van belang zijn in de voorbereiding op de komst van de nieuwe leerweg. In de cursussen staan onderwerpen centraal als: ‘visie op de Nieuwe leerweg’, ‘samenwerking in de regio’ en ‘het ontwikkelen van een praktijkgerichte opdracht’. Cursussen die u helpen bij uw voorbereiding op de nieuwe leerweg. Deze cursussen zijn, tegen een geringe eigen bijdrage, te volgen. Weet u niet waar te starten? Doe dan de zelfevaluatie. Deze vindt u bovenaan de pagina met het aanbod programma-overstijgende cursussen Nieuwe leerweg.
Bekijk de zelfevaluatie

Bekijk het cursusaanbod

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT