Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

06 - 08 - 2020

Meld u aan als pilotschool nieuwe leerweg

Tot 15 september kunt u zich aanmelden als pilotschool nieuwe leerweg. Er worden 100 nieuwe pilotscholen gezocht die een praktijkgericht programma in de eigen school gaan uitproberen en meedenken over de inrichting van de nieuwe leerweg. Deze scholen zijn verspreid over schooltypen (GL, GL/TL, TL of TL/havo) en over de praktijkgerichte programma’s. Tijdens de pilot doet u ervaring op met een praktijkgericht programma in de nieuwe leerweg, denkt u mee over de vormgeving van dit programma en over de invulling van nieuwe leerweg.

Heeft u vragen over de aanmelding of de subsidieregeling kijk dan naar het webinar dat hierover gehouden is of de FAQ’s op de website Sterk beroepsonderwijs.
U kunt ook uw vraag stellen tijdens het interactieve webinar op 3 september om 13.00 uur. Aanmelden voor dit webinar kan (hoeft niet) via de website. U kunt bij uw aanmelding uw vraag vermelden, zodat deze tijdens het webinar aan de orde gesteld kan worden. Medewerkers van OCW en DUS-I geven antwoord op uw vragen.

Meer over subsidieregeling


Aanmelden als pilotschool


Bekijk het webinar van 3 september

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Aanmelden