Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

28 - 01 - 2022

Nieuwe leerweg verhuist op 1 februari

Vanaf 1 februari is informatie over de nieuwe leerweg te vinden op www.nieuweleerweg.nl. Uiteraard vindt u standpunten van SPV over de nieuwe leerweg op de website van SPV en blijven we u via deze site informeren.

Informatie over bijscholing, ook rond de invoering van de nieuwe leerweg blijft te vinden op www.bijscholingvmbo.nl/nl. Daar vindt u onder andere twee nieuwe trainingen:

  • een introductie workshop waarin uitgelegd wordt wat de nieuwe leerweg is en hoe u daarmee als school een start kunt maken. -> bekijk de training
  • een werkbijeenkomst ‘aan de slag met de nieuwe leerweg’, voor scholen die met hun projectteam nieuwe leerweg een start willen maken met de ontwikkeling van deze leerweg voor de eigen school. -> bekijk de training

Doe ook mee aan de wedstrijd: Blijf up-to-date en win een training inclusief materiaal. Alle sectordirecteuren/teamleiders van TL, mavo en GL-scholen ontvangen hierover komende week informatie.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT