Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

29 - 06 - 2020

Welkom op de nieuwe website van de Stichting Platforms vmbo (SPV)

Een nieuwe website met vertrouwde content, maar ook met veel meer content dan voorheen. Met de lancering van de nieuwe website van SPV is niet alleen de oude SPV-website opgeheven, maar komt er ook een eind aan de website www.nieuwvmbo.nl. Nieuw vmbo is intussen gewoon vmbo geworden en op de website werd nog weinig nieuwe content geplaats, maar nieuwvmbo blijkt wel een site waarop heel veel mensen informatie zoeken en vinden. Alle content van nieuw vmbo is geplaatst op de website van SPV. Ook de bekende ‘huisstijl’ van nieuw vmbo, met de gekleurde logo’s per profiel, is gebleven. Wij gaan er van uit dat u hier net zo snel de examenprogramma’s, vakinhoudelijke uitwerkingen, en uitleg over het vmbo vindt als voorheen.

Op de nieuwe website van SPV vindt u naast informatie over examenprogramma’s en wat daarbij hoort ook informatie over alle projecten waarbij SPV betrokken is en activiteiten die SPV zelf ontplooit, zoals de trainingen rond schoolexaminering, bijscholing vmbo en Go vmbo.

We hopen dat u op de site vindt wat u zoekt. Mocht dat niet zo zijn dan horen we dat graag want natuurlijk doen we er alles aan om de informatie over het vmbo op een plaats te ontsluiten.

 

Meer nieuws

Andere nieuwsberichten die interessant zijn voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

Meer nieuws
17 januari - 2021
Oproep om onderwijspersoneel prioriteit te geven bij het vaccineren
17 januari - 2021
Subsidie voor ‘Extra hulp voor de klas’
16 januari - 2021
Examens 2021 nét even anders

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Aanmelden