Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

31 - 10 - 2021

Online voorlichting gebruik van Facet bij CSPE’s

Bij alle CSPE’s wordt dit jaar gebruik gemaakt van Facet. Facet is examensoftware die gebruikt wordt bij de minitoetsen. Om u vertrouwd te maken met het gebruik van Facet organiseert SPV, in samenwerking met CvTE, en Cito een voorlichting. Deze voorlichting wordt per profielvak gegeven en bestaat uit een algemeen deel (voor alle profielvakken gelijk) en een profielspecifiek deel. Tijdens het profielspecifieke deel gaan toetsdeskundigen van Cito in op vragen van deelnemers. Heeft u vragen dan kunt u die vooraf in het inschrijfformulier stellen. Uiteraard kunt u ook tijdens de presentatie vragen stellen. Alle presentaties worden gegeven in Zoom.

Om de groepen niet te groot te maken wordt de voorlichting zo nodig verspreid over twee bijeenkomsten per profielvak. Aan elke bijeenkomst kunnen maximaal 75 docenten deelnemen. In onderstaand schema ziet u wanneer welke voorlichting gegeven wordt.

Een week voor de bijeenkomst ontvangt u een Zoomlink om de voorlichting te kunnen volgen en instructie voor het werken met Zoom.

Aanmelden

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT