Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

18 - 03 - 2020

PTA hulplijn

Op 17 maart j.l. heeft de minister van Onderwijs de kamer geïnformeerd over de maatregelen die er genomen zijn rond de examens vanwege het coronavirus. Eén van de maatregelen is dat de scholen de ruimte krijgen hun PTA’s aan te passen als dit nodig is om het schoolexamen toch tijdig af te kunnen ronden voor het centraal examen.

Via deze link vindt u de brief aan de Tweede Kamer, de FAQ’s rond deze maatregelen én een handreiking van de VO raad over de procedure die scholen kunnen volgen bij het evt. aanpassen van de PTA’s.

SPV biedt scholen een hulplijn voor (inhoudelijke) vragen rond het aanpassen van de PTA’s. U kunt hier uw vragen stellen en een PTA uploaden voor feedback. Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur antwoord krijgt.

Stel uw vraag

Brief aan de Tweede Kamer

Meer nieuws over corona

Het laatste nieuws over ontwikkelingen binnen het thema corona. Interessant voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

Meer nieuws
06 juli - 2020
Nieuw protocol en servicedocument corona
28 mei - 2020
Wat vinden leerlingen van afstandsonderwijs?
28 mei - 2020
Subsidieregeling inhaal- en ondersteuningsprogramma’s gepubliceerd

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief in uw mailbox.

Aanmelden