Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

11 - 05 - 2020

Servicedocument opstart praktijk- en beroepsonderwijs per 2 juni 2020 beschikbaar!

Het servicedocument voor het opstarten van het praktijk- en beroepsonderwijs per 2 juni is gereed. Hierin staan tips en adviezen op welke wijze de protocollen van de VO-raad in de praktijk vorm gegeven zouden kunnen worden voor het beroeps- en praktijkonderwijs. 
Het document is ontwikkeld door de sectorraad Praktijkonderwijs, de Stichting Platform vmbo en Lecso. Lecso zal echter later deze week een eigen document uitbrengen, waarbij zij tevens aansluiten bij de voor hen geldende protocollen in het VSO. Die zijn net weer iets anders dan voor het gewone VO. Hierbij wordt dit document overigens wel als basis gebruikt. 
Op 19 mei zijn diverse richtlijnen van het RIVM aangepast. Deze wijzigingen zijn opgenomen in de tweede versie van het servicedocument en worden in geel weergegeven. Op bladzijde 19 zijn tevens de oude en nieuwe richtlijnen opgenomen om in één oogopslag te zien welke aanpassingen er zijn per 19 mei 2020.

Download het servicedocument

Meer nieuws

Andere nieuwsberichten die interessant zijn voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

Meer nieuws
18 mei - 2020
Aanvullingen op servicedocument versie 2 slaag-zakregeling, 15 mei 2020
23 maart - 2020
Schoolexamenbank gaat verder in Woots

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Aanmelden