Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

24 - 10 - 2022

Voor het eerst een cspe afnemen? Kom naar de voorlichting op 17 januari

Op 17 januari 2023 organiseert SPV, samen met Cito en CvTE een voorlichting over het cspe. Bent u voor het eerst examinator van een cspe en wilt u meer informatie over dit centrale examen, kom dan naar deze voorlichting. ’s Morgens komt het hele proces van het cspe aan de orde, van voorbereiding tot normering.

PTA workshop

Wie wil kan ’s middags aan de slag met het PTA, dat gemaakt moet worden voor de schoolexamens. In een dagdeel wordt u bijgepraat over wat moet en wat mag in het PTA. Deelname aan zowel de cspe voorlichting als de PTA workshop is gratis, u moet zich wel even aanmelden.

De voorlichting/workshop vindt plaats in het Postillion hotel in Bunnik en start om 10.00 uur. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er een roulatiesysteem gehanteerd waarbij zowel ’s morgens als ’s middags voorlichting en de workshop worden gegeven. Het ochtenddeel start om 10.00 uur en het middagdeel om 13.30 uur.

Meld u aan
Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.