Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

19 - 01 - 2023

Vooraankondiging: prijsvraag interventies in het vmbo, pro en (v)so

Is uw organisatie betrokken bij interventies in het vmbo, pro en/of (v)so waarmee de ontwikkeling van cognitieve, sociaal-emotionele en praktische vaardigheden van leerlingen wordt bevorderd? Dan kunt u deze binnenkort indienen voor het wetenschappelijk onderzoek ‘Pilottrajecten interventies in het vmbo, pro en (v)so’. Doel van het onderzoek is onder andere om beter inzicht te krijgen in of de interventies de resultaten behalen die worden beoogd en of de interventies de beoogde doelgroep bereiken. Op deze manier werkt u aan meer bewijs in uw sector.

Begin februari 2023 publiceert NWO naar verwachting de openbare aanbesteding in de vorm van een prijsvraag. Publieke en private interventieaanbieders in het onderwijs, zoals schoolbesturen, praktijkprofessionals, gemeenten of onderzoekers, kunnen een interventie voor de sectoren vmbo, pro en/of (v)so indienen. De deadline daarvoor is eind maart 2023 (onder voorbehoud).

Meer informatie

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT