Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

26 - 09 - 2021

Vragenlijst over trainingen rond de praktijkgerichte programma’s

Bijscholingvmbo.nl is een scholingsprogramma voor docenten in het vmbo. Via dit programma wordt zowel vakinhoudelijke scholing aangeboden als scholing rond bijv. het vormgeven van een PTA, het maken van toetsen, het vormgeven van LOB, enz. Sinds 2016 zijn er ruim 21.000 trainingen verzorgd, tegen een geringe eigen bijdrage van docenten/scholen.

Nu binnen afzienbare tijd in de Nieuwe leerweg en daarbinnen Praktijkgerichte Programma’s (pgp) worden ingevoerd, is het tijd het cursusaanbod uit te breiden. Dit aanbod is gericht op de docenten die in de praktijkgerichte programma’s een rol gaan spelen én op de inrichting van de nieuwe leerweg op een school. Om een cursusaanbod te ontwikkelen dat antwoord geeft op de wensen van scholen, horen wij graag van u waar uw cursusbehoefte ligt.

Wij vragen u daarom onderstaande vragenlijst in te vullen. Dit kost een paar minuten van uw tijd en leidt tot een aanbod waarvan u en uw collega’s gebruik kunnen maken.

Vul de vragenlijst in

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT