Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

27 - 05 - 2022

Vul de enquête cspe in!

Ook al wordt het beroepsgerichte programma dit jaar niet officieel afgesloten met het cspe, toch horen we graag uw mening over de afsluiting, ook als u het cspe niet heeft gebruikt.

Sommige scholen gebruiken het hele cspe, anderen delen ervan en weer anderen sluiten het profielvak af met (een) eigen examen(s). Wij zijn benieuwd welke keuze ú gemaakt heeft. En als u gebruik gemaakt heeft van het cspe, bij (delen van) de afsluiting van het profielvak, wat uw mening is over het examen.

Daarom vragen we u uw mening te geven. Dat kan tot 24 juli.

Maar ook als u geen gebruik heeft gemaakt van het cspe horen we dat graag, om een compleet beeld te krijgen van de afsluiting van het profielvak dit schooljaar. In dat geval bestaat de enquête uit slechts enkele vragen. Reacties en ervaringen worden meegenomen bij het nemen van beslissingen over de afsluiting van het profielvak komend schooljaar en in de toekomst.

Vul de enquête in
Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.