Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

28 - 05 - 2020

Wat vinden leerlingen van afstandsonderwijs?

Schoolinfo houdt op dit moment een landelijke peiling over de mening van leerlingen over afstandsonderwijs. Ze achterhalen wat leerlingen straks willen houden, en wat juist niet. De uitkomsten delen ze met de hele onderwijssector. Tot nu toe blijven de reacties van vmbo-leerlingen wat achter, maar natuurlijk willen zij óók hun mening graag horen.

Daarom een oproep aan docenten, schoolleiders en teamleiders om hun leerlingen te vragen (anoniem!) deel te nemen aan de peiling. Docenten die dit al hebben gedaan, vertellen dat het erg goed werkt om leerlingen tijdens (mentor)lessen de gelegenheid te geven om de vragenlijst in te vullen. Bovendien levert het mooie en waardevolle gesprekken op met leerlingen.

Vragenlijst invullenInvullen duurt 5-10 minuten en is anoniem (AVG-proof).

Er zijn voorbeeldteksten beschikbaar die u kunt gebruiken om leerlingen en docenten op te roepen de vragenlijst in te vullen en er is een kopie van de vragenlijst.

Meer nieuws over corona

Het laatste nieuws over ontwikkelingen binnen het thema corona. Interessant voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

Meer nieuws
17 april - 2021
Nationaal programma onderwijs (NPO)
29 maart - 2021
Reactie SPV op Nationaal Onderwijs Programma
29 maart - 2021
Krant 2021 ‘Coronaproof’

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.