Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

29 - 03 - 2020

Webinar ‘Examens en de corona richtlijnen’ terugzien?

De minister van onderwijs heeft op 24 maart jl. besloten dat dit schooljaar de centrale examens niet doorgaan. Dit was de wens van veel scholen. Deze maatregel levert echter ook weer veel nieuwe vragen op. Deze kunnen op dit moment nog niet allemaal beantwoord worden. De komende periode worden de (praktische) consequenties van de maatregel verder uitgewerkt. Dit betreft onder andere de deadline voor het aanleveren van de schoolexamenresultaten en de daaropvolgende diplomabeslissing, de invulling van de slaag-zakbeslissing en hoe de mogelijkheid op een herkansing wordt vormgegeven.

Webinar

Op 27 maart organiseerde SPV een webinar rond de vraag ‘wat moet en wat mag rond het (school)examen ten tijde van de coronacrisis’? Een heldere uiteenzetting van beschikbare informatie waarin uw vragen werden beantwoord. Inmiddels is het webinar meer dan 800 keer bekeken. U kunt het webinar terugzien op YouTube.

Download de PowerPoint

Webinar: Examens en de corona richtlijnen

Bekijk hier de webinar rond de vraag ‘wat moet en wat mag rond het (school)examen ten tijde van de coronacrisis’?

Bekijk de video

Meer nieuws over corona

Het laatste nieuws over ontwikkelingen binnen het thema corona. Interessant voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

Meer nieuws
06 juli - 2020
Nieuw protocol en servicedocument corona
28 mei - 2020
Wat vinden leerlingen van afstandsonderwijs?
28 mei - 2020
Subsidieregeling inhaal- en ondersteuningsprogramma’s gepubliceerd

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief in uw mailbox.

Aanmelden
VMBO ONDERWIJS OP MAAT