Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

03 - 09 - 2021

Webinars op komst

SPV is betrokken bij verschillende webinars o.a. rond Sterk Beroepsonderwijs, Sterk Techniekonderwijs en de nieuwe leerweg.

Voor de komende maanden staan er verschillende webinars in de planning, zoals:

22 september

Op weg naar een nieuwe leerweg. Een GL en een TL pilotschool vertellen niet alleen over hun eerste ervaringen met een praktijkgericht programma in het nieuwe schooljaar, maar ook hoe zij zich hierop voorbereid hebben en geven tips aan niet-pilotscholen. Daarnaast is er aandacht voor de laatste ontwikkelingen en vragen rond de nieuwe leerweg.
Aanmelden

6 oktober

STO live. Centraal staat techniek in niet-technische scholen. Hoe laten scholen die geen techniekprofielen in huis hebben leerlingen kennismaken met techniek en stimuleren ze zo de doorstroom naar technische opleiding?
Aanmelden

11 oktober

Bouwen aan Sterk beroepsonderwijs. In dit webinar komen twee onderwerpen aan de orde: de onderwijsinspectie legt uit hoe ze op basis van het nieuwe toezichtskader kijkt naar doorlopende leerroutes. Daarnaast vertelt Esther Klaster over samenwerking in de regio aan doorlopende leerroutes.
Aanmelden

Alle webinars worden tussen 15.00 en 16.00 uur uitgezonden. Tijdens de webinars kunt u vragen stellen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT