Nieuwe leerweg

Vmbo
09 mei - 2022

Planning van de nieuwe leerweg: stand van zaken

Minister Wiersma buigt zich de komende maanden over de eerste ervaringen met de pilot praktijkgerichte programma’s en de gevolgen voor de nieuwe leerweg.

Meer lezen
Nieuwe leerweg
07 april - 2022

Project bezoekvouchers: bezoek een pilotschool nieuwe leerweg

Het Platform-TL start met de tweede ronde bezoekvouchers. In dit project wordt door Platform-TL contact gelegd tussen een niet-pilotschool (die graag op bezoek wil bij een pilotschool) en een pilotschool.

Meer lezen
Nieuwe leerweg
25 maart - 2022

Bijscholing nieuwe leerweg. Blijf up-to-date

Al bijna 2000 mensen hebben een scholing gevolgd als voorbereiding op de invoering van de nieuwe leerweg. Bijscholingvmbo.nl biedt trainingen om kennis te maken met de nieuwe leerweg.

Meer lezen
Nieuwe leerweg
14 maart - 2022

Techniek en Innovatief Vakmanschap: pilotscholen gezocht

Wilt u in september aanstaande met leerlingen starten met het licentievrije praktijkgerichte programma Techniek en innovatief vakmanschap? Geef u dan vóór 20 maart op als pilotschool.

Meer lezen
Nieuwe leerweg
03 maart - 2022

#Nieuwe leerweg: blijf up-to-date

Scholen die zich voor willen bereiden op de komst van de nieuwe leerweg en docenten die een praktijkgericht programma gaan verzorgen kunnen gebruik maken van het aanbod op Bijscholingvmbo.nl.

Meer lezen
Nieuwe leerweg
17 februari - 2022

Up-to-date door bijscholing nieuwe leerweg

Op bijscholingvmbo.nl vindt u een aanbod van trainingen bedoeld voor teams, docenten en anderen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van de nieuwe leerweg op uw school.

Meer lezen
Nieuwe leerweg
16 februari - 2022

Nieuwe pilotscholen gezocht

Voor de pilot Nieuwe leerweg worden nieuwe pilotscholen gezocht en wel voor de programma’s: Techniek en innovatief vakmanschap, Mobiliteit en transport en Media, vormgeving en ict.

Meer lezen
Nieuwe leerweg
28 januari - 2022

Nieuwe leerweg verhuist per 1 februari

Vanaf 1 februari is informatie over de nieuwe leerweg te vinden op www.nieuweleerweg.nl. Uiteraard vindt u standpunten van SPV over de nieuwe leerweg op de website van SPV (link) en blijven we u via deze site informeren.

Meer lezen
Nieuwe leerweg
04 december - 2021

Maak werk van de nieuwe leerweg

Bijscholingvmbo.nl richt zich op dit moment vooral op thema’s die van belang zijn in de voorbereiding op de komst van de nieuwe leerweg.

Meer lezen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT