NPO

Interventies
21 februari - 2023

Prijsvraag Pilottrajecten interventies in het vmbo, pro en (v)so

Het doel van deze Prijsvraag (openbare Europese aanbesteding) betreft de selectie van vier interventies om de cognitieve, sociaal-emotionele en/of praktische vaardigheden van leerlingen in het vmbo, pro of (v)so te bevorderen, daar waar vertraging is of kan ontstaan.

Meer lezen
NPO
24 november - 2022

Vooraankondiging OCW Dichtbij: NP Onderwijs onder de loep

Begin 2023 komt OCW bij u in de regio langs om samen met onderwijsprofessionals, ouders én leerlingen het NP Onderwijs onder de loep te nemen: wat leren we van de afgelopen periode?

Meer lezen
NPO
03 maart - 2022

NP Onderwijsgelden mogen langer besteed worden

Vrijdag 25 februari 2022 is de Kamerbrief ‘Bijsturing NP Onderwijs: verdeling middelen en verlenging van de bestedingstermijn’ naar de ministerraad gestuurd.

Meer lezen
NPO
28 juni - 2021

Servicedocument voor het Kiezen & inzetten van NPO-interventies in VMBO beroepsgericht

SPV wil vmbo-scholen ondersteunen bij het kiezen van interventies voor de beroepsgerichte leerwegen.

Meer lezen
NPO
20 mei - 2021

Menukaart Nationaal Programma Onderwijs beschikbaar

De menukaart van het Nationaal Programma Onderwijs is beschikbaar. Het keuzemenu is bedoeld om basisscholen, middelbare scholen en scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs te helpen om de gevolgen van corona aan te pakken.

Meer lezen
NPO
29 maart - 2021

Reactie SPV op Nationaal Onderwijs Programma

SPV roept OCW op de professionals die in het onderwijs werken serieus te nemen en hen niet eerst te verplichten een scan af te nemen en een plan te maken voor er geld voor het weg werken van vertragingen beschikbaar komt.

Meer lezen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT