CSPE 2021

U vindt op deze pagina informatie over het CSPE 2021.

CSPE 2021 wordt SE

Het CSPE 2021 wordt SE. Dit besluit heeft minister Slob half november genomen, na advies van SPV en de VO-raad.

SPV en de VO-raad hebben zich daarbij gebaseerd op de uitkomsten van een onderzoek onder docenten en leidinggevenden naar de achterstanden van vmbo-leerling op de beroepsgerichte programma’s en avo-vakken.

Wat het besluit ‘CSPE wordt SE’ precies in de praktijk betekent, wordt de komende weken uitgewerkt. Wij informeren u hierover via deze website. Als dat nodig is gaan we webinars en spreekuren organiseren, de agenda daarvoor vindt u eveneens op deze site.

Flex-examens voor de avo-vakken

De examens voor de avo-vakken blijven zoals ze zijn, maar u krijgt wel de tijd flex-examen af te nemen tot 23 juli 2021. U mag deze examens gespreid afnemen en kunt daarover per leerling afspraken maken. Als de ene leerling 6 april examen wiskunde kan doen, dan kan dat, is zijn collega pas eind juni aan dit wiskunde examen toe, dan hij dat op dat moment doen. CvTE informeert de examensecretarissen over deze examinering. De informatie van CvTE aan de examensecretarissen zal ook op deze site gepubliceerd worden.

Nu al een vraag?

Als u al vragen heeft kunt u die stellen door het invullen van onderstaand formulier. We geven u zo snel mogelijk antwoord, maar dat zal tot 1 januari niet binnen een week zijn, zoals u van ons gewend bent.

Vraagformulier

Bezoekadres
Stichting Platforms vmbo
Aïdadreef 4
3561 GE Utrecht
Routebeschrijving

Postadres
Stichting Platforms vmbo
Postbus 59
7630 AB Ootmarsum

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Aanmelden
VMBO ONDERWIJS OP MAAT