Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

08 - 01 - 2020

Schoolexaminering ……….. hoe pak je het aan?

De laatste jaren is er veel belangstelling voor schoolexamens en PTA’s. Wij helpen u hier graag mee en wel op twee manieren:

  • In het boekje Wat moet en wat mag: het PTA in het vmbo staat wat er in een PTA moet staan, hoe u als school een visie op schoolexamens ontwikkeld, op welke manier u een PTA vorm kunt geven en wat verstaan wordt onder ‘dekkend’ examineren. Daarnaast bevat het boekje voorbeeld PTA’s, formats en hulpmiddelen. Wat moet en wat mag: PTA in het vmbo is een boekje dat eigenlijk elke docent in zijn tas moet hebben. Het kan besteld worden door een mailtje te sturen aan info@platformsvmbo.nl onder vermelding van naam, adres en aantal. Voor elke bestelling wordt € 7,50 verzend- en administratiekosten in rekening gebracht. U kunt het boekje ook downloaden.
  • Training rond schoolexaminering. Vanuit bijscholing vmbo organiseren we verschillende training rond schoolexaminering. Van ‘de basiskwaliteit op orde’ tot de ‘werkbijeenkomst examencommissie VO‘. Trainingen worden bij u op school gegeven voor de medewerkers van uw school of een groep scholen in een regio. Kijk voor meer informatie op de website van Bijscholing vmbo.

Download het artikel

Naar de website         

PTA training

Op zoek naar meer informatie over PTA training?

Kijk op de nieuwspagina

Meer nieuws

Andere nieuwsberichten die interessant zijn voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

Meer nieuws
01 maart - 2020
Het online archief van de schoolexamenbank vmbo

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT