Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

Nieuws

Filteren op:
Vmbo
09 mei - 2022

Planning van de nieuwe leerweg: stand van zaken

Minister Wiersma buigt zich de komende maanden over de eerste ervaringen met de pilot praktijkgerichte programma’s en de gevolgen voor de nieuwe leerweg.

Meer lezen
Vmbo
05 mei - 2022

13 juni Managementdag SPV: naar duurzaam en flexibel beroepsonderwijs in het vmbo

Op 13 juni 2022 organiseert SPV een managementdag. Van 15.00 tot ongeveer 20.00 uur zijn de leidinggevenden van docenten welkom in The Colour Kitchen in Utrecht voor een gevarieerd programma over de toekomst van het vmbo en duurzaamheid.

Meer lezen
Vmbo
05 mei - 2022

Denk mee via Onderwijskennis.nl

Bent u werkzaam in het vmbo of praktijkonderwijs en wilt u meedenken tijdens een korte online sessie op 2 of 9 juni 2022? Meldt u dan aan!

Meer lezen
Vmbo
05 mei - 2022

Do A Good Thing Award

De eerste inzendingen zijn binnen. Scholen die in de les aandacht besteden aan duurzaamheid hebben hun voorbeelden en ervaringen ingestuurd. U heeft tot 15 mei de tijd dat ook te doen en zo mee te dingen naar een prijs van € 1500,-.

Meer lezen
Cspe
05 mei - 2022

CSPE-enquête 2022

Hoewel het profielvak dit jaar met een SE wordt afgesloten, willen we toch graag uw mening horen over het CSPE. Dat klinkt verwarrend, maar veel scholen maken, bij de afsluiting van het profielvak, gebruik van het CSPE 2022.

Meer lezen
Corona
05 mei - 2022

Peiling OCW over coronamaatregelen: vraag ook leerlingen en ouders deze in te vullen

Het ministerie van OCW wil via een peiling onderwijspersoneel, bestuurders, leerlingen en ouders vragen om ervaringen te delen over de coronamaatregelen in de afgelopen twee jaar.

Meer lezen
25 april - 2022

Werkconferentie Doen Wat Werkt!

Op donderdag 19 mei vindt de werkconferentie Doen Wat Werkt! plaats in Amersfoort. Een dag die in het teken staat van gelijke kansen op de arbeidsmarkt.

Meer lezen
Vmbo
14 april - 2022

CVI op toer 2022 op 31 mei en 1 juni

Op 31 mei en 1 juni 2022 vindt de CVI op toer, 2e versie plaats. Tijdens de impactsessie geeft Jan van Nierop, voorzitter SPV,  een toelichting bij de toekomstvisie van SPV en gaat hij graag met de deelnemers in gesprek over de vraag hoe het beroepsonderwijs er in 2030 uitziet.

Meer lezen
Vmbo
11 april - 2022

Verzoek aan vmbo-docenten voor feedback op huidig profiel Economie & Ondernemen

Er wordt gewerkt aan een doorontwikkeling van het beroepsgerichte examenprogramma Economie en Ondernemen. Graag vragen wij om uw input.

Meer lezen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT