Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

Nieuws

Filteren op:
Bijscholing vmbo
26 maart - 2023

Up-to-date via Bijscholingvmbo.nl

In de tweede helft van maart hebben alle vmbo-scholen het magazine ‘Up-to-date via Bijscholingvmbo.nl’ ontvangen. In dit magazine leest u ervaringen van docenten, aanbieders en kwartiermakers met Bijscholing vmbo.

Meer lezen
Vmbo
14 december - 2022

Bijscholing vmbo gaat door!

Ook in 2023 organiseert SPV weer het programma Bijscholingvmb.nl. In de laatste weken van 2022 zijn er veel nieuwe trainingen geplaatst voor de komende maanden. Inschrijven kan dus weer!

Meer lezen
Bijscholing
05 december - 2022

Bijscholingvmbo.nl gaat door!

De afgelopen jaren hebben docenten meer dan 25.000 maal een training gevolgd in het kader van Bijscholing vmbo. Heel veel docenten, onderwijsassistenten, instructeurs en hun leidinggevenden hebben een training gevolgd die ze direct in hun praktijk kunnen gebruiken.

Meer lezen
Nieuwe leerweg
27 mei - 2022

Nieuwe leerweg, praktijkgericht programma, bijscholing

SPV is er groot voorstander van dat alle leerlingen in het v(mb)o kennismaken met de beroepspraktijk. Leerlingen leren hierdoor basisvaardigheden en oriënteren zich op hun toekomst.

Meer lezen
Bijscholing
27 mei - 2022

Bijscholing nieuwe leerling/praktijkgerichte programma’s

Wilt u zich voorbereiden op de invoering van een praktijkgericht programma, dan kunt u deelnemen aan een van de scholingen rond deze programma’s.

Meer lezen
Nieuwe leerweg
04 december - 2021

Maak werk van de nieuwe leerweg

Bijscholingvmbo.nl richt zich op dit moment vooral op thema’s die van belang zijn in de voorbereiding op de komst van de nieuwe leerweg.

Meer lezen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT