Inspiratie

Inspirerende voorbeelden voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

24 - 05 - 2023

“Het maken van een schoolexamen is precisiewerk.”

José Dams verzorgt bijscholingen binnen het thema ‘Schoolexaminering’.

Het schoolexamenbeleid gaat over veel meer dan het bedenken van toetsvragen. Het gaat over de kwaliteit van het onderwijs en de visie van de betreffende school op schoolexamineren. Dat maakt het werk in een examencommissie interessant en veelzijdig, aldus José Dams, die onder meer de bijscholingen binnen het thema Schoolexaminering verzorgt. “De examencommissie is een mooie kweekvijver om docenten de mogelijkheid te geven zich verder te ontwikkelen in het werken vanuit deze kwaliteit.”

Download het artikel

“De examencommissie is een mooie kweekvijver om docenten de mogelijkheid te geven zich verder te ontwikkelen in het werken vanuit deze kwaliteit.”

José Dams verzorgt bijscholingen binnen het thema ‘Schoolexaminering’

Dit artikel is verschenen in het magazine Up-to-date via Bijscholingvmbo.nl. Heeft u belangstelling voor een of meerdere exemplaren van dit gedrukte magazine? Stuur dan een mail naar info@platformsvmbo.nl.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.