Inspiratie

Inspirerende voorbeelden voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

04 - 04 - 2023

“Het vmbo ontwikkelt en vernieuwt zich continu. Dat vraagt om bijscholing.”

Goed nieuws voor alle docenten die werkzaam zijn binnen het vmbo en hun kennis up-to-date willen houden: onlangs werd de financiering voor Bijscholingvmbo.nl met een jaar verlengd. Arjen Daelmans (voorzitter Stichting Platforms vmbo), en Jeroen de Weger (teamleider vmbo van het Ministerie van OCW) bespreken het succes van het programma, het belang van buitenschools leren (voor leerlingen én docenten) en kijken vooruit: wat zijn de plannen voor de komende tijd?

Download het artikel

“Juist voor het vmbo, met de beroepsgerichte vakken, is het belangrijk om je kennis up-to-date te houden. Het vmbo zou nog meer middenin de samenleving kunnen staan. En bijscholingen kunnen daarbij helpen.”

Jeroen de Weger, teamleider vmbo van het Ministerie van OCW

Dit artikel is verschenen in het magazine Up-to-date via Bijscholingvmbo.nl. Heeft u belangstelling voor een of meerdere exemplaren van dit gedrukte magazine? Stuur dan een mail naar info@platformsvmbo.nl.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.