Sterk Techniekonderwijs

Kwalitatief hoogstaand techniekonderwijs

Sterk techniekonderwijs staat voor duurzaam, dekkend en kwalitatief hoogstaand techniekonderwijs in de regio. In sterk techniekonderwijs werken vmbo, mbo en bedrijfsleven in de regio samen. Samen met het Platform Talent voor Technologie organiseert SPV de landelijke ondersteuning. SPV coördineert de ondersteuning, organiseert landelijke bijeenkomsten en verbind regio’s met elkaar.

Betrokkenen SPV, OCW, PTvT

Sterk Techniekonderwijs

Het landelijke ondersteuningsteam Sterk Techniekonderwijs* ondersteunt scholen en regio’s bij het maken en uitvoeren van de regionale plannen. We bieden ondersteuning, data, inspiratie, tools en informatie om regio’s te helpen bij het vormen van het samenwerkingsverband, het planvormingsproces en de uitvoering.

Naar de website

Nieuws over Sterk Techniekonderwijs

Het laatste nieuws over ontwikkelingen binnen het project Sterk Techniekonderwijs. Interessant voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

Meer nieuws over Sterk Techniekonderwijs
26 februari - 2024
STO gaat door!
27 november - 2023
Denk mee over advies van de Onderwijsraad
27 november - 2023
Sterk Techniekonderwijs gaat door!

Inspiratie over Sterk Techniekonderwijs

Vmbo in verandering
02 april - 2024

Duurzaam Samen Leren in de regio

Verandering en professionalisering horen bij elkaar. Dat kun je als school zelf organiseren, maar je kunt het ook samen doen. In STO-regio Zuid-Limburg gebeurt dat via het initiatief Samen Leren. Acht vragen aan Linda Verlinden en Erik Krutzer, coördinatoren professionalisering en ontwikkeling.

Meer lezen
Samen opleiden
16 januari - 2024

Maak samen kennis ontwikkelen vanzelfsprekend!

Vanwege een aankomende verbouwing ben ik op zolder mijn spullen aan het opruimen. Wat zal het fijn zijn als alles straks geordend en toegankelijk in de nieuwe kasten zit!

Meer lezen
Samen opleiden
15 november - 2023

Samen trots zijn op de zorg

Naar het voorbeeld van Sterk Techniekonderwijs hebben scholen en zorgorganisaties in de regio Land van Cuijk en Maasduinen het project Sterk Zorgen Welzijnsonderwijs (SZWO) opgezet.

Meer lezen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT