Sterk Techniekonderwijs

Kwalitatief hoogstaand techniekonderwijs

Sterk techniekonderwijs staat voor duurzaam, dekkend en kwalitatief hoogstaand techniekonderwijs in de regio. In sterk techniekonderwijs werken vmbo, mbo en bedrijfsleven in de regio samen. Samen met het Platform Talent voor Technologie organiseert SPV de landelijke ondersteuning. SPV coördineert de ondersteuning, organiseert landelijke bijeenkomsten en verbind regio’s met elkaar.

Betrokkenen SPV, OCW, PTvT
Sterk Techniekonderwijs

Sterk Techniekonderwijs

Het landelijke ondersteuningsteam Sterk Techniekonderwijs* ondersteunt scholen en regio’s bij het maken en uitvoeren van de regionale plannen. We bieden ondersteuning, data, inspiratie, tools en informatie om regio’s te helpen bij het vormen van het samenwerkingsverband, het planvormingsproces en de uitvoering.

Naar de website

Nieuws over Sterk Techniekonderwijs

Het laatste nieuws over ontwikkelingen binnen het project Sterk Techniekonderwijs. Interessant voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

Meer nieuws over Sterk Techniekonderwijs
13 maart - 2021
Monitor Sterk Techniekonderwijs
14 mei - 2020
Wereld Natuur Fonds daagt Vakkanjers uit met nieuwe challenge

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT