Inzet CSPE in het SE

Waar vind ik informatie over de inzet van het CSPE toetsmateriaal in het schoolexamen?
Zijn er richtlijnen voor het gebruik van het CSPE materiaal 2022?
Wanneer komt het CSPE materiaal beschikbaar?
Krijg je dit jaar van het CSPE ’22 versie rood of blauw toegewezen of mag je nu zelf kiezen?
Wij overwegen om de SE’s van de profielmodules die nog niet getoetst zijn te vervangen door de CSPE toetsen. Voldoen de CSPE toetsen aan de eis dat alle deeltaken getoetst moeten worden?
Is het verplicht het CSPE materiaal 2022 in te zetten voor het SE van het profielvak?
In de CvTE brochure staat dat in het PTA moet worden vermeld wanneer CSPE materiaal wordt gebruikt voor het SE. Op welke wijze moet dat worden vermeld?
Mogen wij gebruikmaken van een combi van de minitoetsen van de blauwe en rode versie CSPE? En zo ja, mag dat dan alleen via Facet of ook op andere wijze?
Is het mogelijk het CSPE-materiaal in te zetten voor toetsing van keuzevakken als een profielmodule van het ene profiel wordt aangeboden als keuzevak bij een ander profiel?
Bij het CSPE door leerlingen gemaakte werkstukken en producten mag je pas na 22/7 tentoonstellen of meegeven/openbaar maken? Wat zijn de verdere afspraken over bewaren van door leerlingen gemaakt SE materiaal?
Als ik het volledige CSPE ’22 afneem, toets ik dan wel dekkend op deeltaakniveau?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT