Inspiratie

Inspirerende voorbeelden voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

11 - 04 - 2023

“Het organiseren van samenwerking kwam hoger op ons prioriteitenlijstje.”

Bram Adriaensen is docent ICT aan het Koning Willem II College, een vo-scholengemeenschap voor mavo, havo en vwo in Tilburg. Hij volgde meerdere bijscholingen, waaronder de startmodule ‘Hoe geef ik vorm aan het praktijkgerichte programma Informatietechnologie?’ “Het is fijn om een bevestiging te hebben dat je op de goede weg bent.”

“Deze startmodule was vooral een soort check”, zegt Bram Adriaensen, ICT-docent op het Koning Willem II College, een van de pilotscholen voor het praktijkgerichte programma Informatietechnologie. “We wilden vooral zeker weten dat we bij de opzet van het PGP niets over het hoofd hadden gezien. Ik begon hier als docent tegelijk met de start van de pilot. Op dat moment had ik wel al een beeld van wat het praktijkgerichte programma Informatietechnologie inhield, maar het is fijn om bevestiging te hebben. Nu weten we dat we goed aansluiten bij de duidelijke lijn die SLO en het ministerie van OCW hebben uitgezet.”

Download het artikel

“Het is fijn om een bevestiging te hebben dat je op de goede weg bent.”

Bram Adriaensen, docent ICT aan het Koning Willem II College

Dit artikel is verschenen in het magazine Up-to-date via Bijscholingvmbo.nl. Heeft u belangstelling voor een of meerdere exemplaren van dit gedrukte magazine? Stuur dan een mail naar info@platformsvmbo.nl.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.