Inspiratie

Inspirerende voorbeelden voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

14 - 06 - 2017

Masterclass keuzevak bedrijfswagens

Op de website www.bijscholingvmbo.nl staat een groeiend aanbod van scholing, bedoeld voor vmbo-docenten die vanaf 1 augustus 2016 de nieuwe beroepsgerichte programma’s gaan verzorgen. Binnen dit aanbod wordt de masterclass keuzevak bedrijfswagens aangeboden.

Bekijk onderstaande video over de praktijktraining keuzevak bedrijfswagens in het profiel Mobiliteit en Transport. De training bestaat uit één praktijkdag waarin theorie en diverse praktijkopdrachten behandeld worden en met diverse voertuigen en onderdelen praktisch wordt gewerkt.

Meer informatie over de masterclass

 

Masterclass keuzevak bedrijfswagens

Een introductiefilm over de praktijktraining keuzevak bedrijfswagens in het profiel Mobiliteit en Transport. De training bestaat uit één praktijkdag waarin theorie en diverse praktijkopdrachten behandeld worden en met diverse voertuigen en onderdelen praktisch wordt gewerkt.

Bekijk de video

Meer inspirerende verhalen

Bijscholingvmbo
14 juni - 2017

Masterclass profijtvol retailen

In deze Masterclass profijtvol retailen bezoek je onder begeleiding van retailexpert Harry Bijl een dag innoverende en inspirerende retailers en beleef je nieuwe businessmodellen en winkelconcepten. Je maakt kennis met de 5 P’s, het Retail regie model en maakt je eigen retail regieplan.

Meer lezen
Bijscholingvmbo
14 juni - 2017

Masterclass recreatie in het VMBO

Informatie over de Masterclass Recreatie in het vmbo voor het profiel Horeca, Bakkerij en Recreatie. Op deze cursusdag maakt u kennis met wat de recreatiebranche betekent in het HBR profiel- keuzedeel en hoe dit te vertalen naar de lessen in uw klas.

Meer lezen
Bijscholingvmbo
14 juni - 2017

Masterclass slimme technologie voor wonen en zorg

Op de website www.bijscholingvmbo.nl staat een groeiend aanbod van scholing, bedoeld voor vmbo-docenten die vanaf 1 augustus 2016 de nieuwe beroepsgerichte programma’s gaan verzorgen. Binnen dit aanbod wordt de masterclass slimme technologie voor wonen en zorg aangeboden.

Meer lezen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT