Nieuwe leerweg

Praktijkgericht programma

In 2024 houden de TL en GL op te bestaan en wordt de nieuwe leerweg ingevoerd. De nieuwe leerweg bereidt leerlingen voor op doorstroom naar mbo en havo. In de nieuwe leerweg volgen alle leerlingen een praktijkgericht programma, aan de hand waarvan zij ervaringen opdoen en kennismaken met het (regionale) bedrijfsleven. SPV geeft samen met SLO, de VO-raad en het platform TL vorm aan de nieuwe leerweg en begeleidt vanaf december 2020 de pilotscholen.

Betrokkenen SPV, SLO, de VO-raad en het platform TL
nieuwe leerweg

Nieuwe leerweg

Het doel van de nieuwe leerweg is leerlingen optimaal voor te bereiden op een vervolgopleiding in het mbo of het havo, zodat ze een gefundeerde keuze maken voor een vervolgopleiding in een sector die bij hen past.

Naar de website

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Naar de website

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de nieuwe leerweg? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief Sterk beroepsonderwijs.

Nieuws over Nieuwe Leerweg

Het laatste nieuws over ontwikkelingen binnen het project Nieuwe Leerweg. Interessant voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

06 augustus - 2020
Meld u aan als pilotschool nieuwe leerweg
06 juli - 2020
Docenten gezocht die meehelpen met de doorontwikkeling van examenprogramma’s

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Aanmelden
VMBO ONDERWIJS OP MAAT