Nieuws

Actualiteiten voor docenten en leidinggevenden in het vmbo.

27 - 09 - 2021

Bijscholing: ook voor de nieuwe leerweg!

In de afgelopen vijfenhalf jaar zijn er bijna 21.000 trainingen verzorgd die gemiddeld met een 8 beoordeeld zijn. Dit betekent vooral dat docenten de weg naar Bijscholingvmbo.nl weten te vinden en dat trainingen aansluiten bij de vragen die bij hen leven.

Trainingen ter voorbereiding op de nieuwe leerweg

Naast vakinhoudelijke trainingen bestaat het aanbod van Bijscholingvmbo.nl uit trainingen rond schoolexaminering en trainingen ter voorbereiding op de invoering van de nieuwe leerweg.

Nieuwe homepage

Binnenkort krijgt de website een nieuwe ‘homepage’ waardoor het makkelijker wordt een keuze te maken uit de drie hoofdcategorieën: beroepsgericht, programma-overstijgend, nieuwe leerweg. Het aanbod blijft natuurlijk actueel.

Bij de voorbereiding op de invoering van de nieuwe leerweg kunt u gebruik maken van het aanbod op Bijscholing Vmbo. Bijvoorbeeld op het ontwikkelen van een visie, het opbouwen van een netwerk in de regio, het ontwikkelen van praktijkgerichte opdrachten.

Bekijk de website

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van SPV

Blijf net als duizenden docenten en leidinggevenden in het vmbo op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf u in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

VMBO ONDERWIJS OP MAAT